Ana içeriğe atla

Üniversitemiz Kalite Komisyonu tarafından 21-22 Mart 2023 tarihlerinde, üniversitenin gelecekte hayata geçireceği yeni yaklaşımlar ve dönüşümlere katkı sağlamak amacıyla sektör temsilcileri ve iç paydaşların katkı sağladığı ‘Kurumsal Dönüşüm Planlama Çalıştayı’ düzenlendi. 60 katılımcının yer aldığı ve 2 gün süren çalıştay, 4 ana başlık ve 2 tematik konu etrafında gerçekleştirildi. Çalıştayın ana çerçevesini üniversitenin kurum içi değerlendirmeleri, geri bildirim raporları ile Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon ölçütleri ve yönetsel yaklaşımlar belirledi. Bu doğrultuda Değişim Yönetimi, Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Bilgi ve Teknoloji Yönetimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Uygulanabilir Ar-Ge (Tematik Masa), Uygulamalı Eğitim (Tematik Masa) alanlarında uzman görüşleri alınarak her bir çalışma alanına yönelik mevcut durum tespitleri ile görüş ve öneriler değerlendirildi.

Haberin detayları için tıklayınız.

Çalıştaya ilişkin sonuç bildirgesine buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizle,

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kalite Koordinatörlüğü / Çalıştay Düzenleme Komitesi