SUBÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından üniversite personellerinin çeşitli başlıklardaki memnuniyet düzeyini ölçmek için gerçekleştirilen ‘Çalışan Memnuniyet Anketi’ sonuçları açıklandı. Anket sonuçlarına göre personeller SUBÜ çalışanı olmaktan memnun.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Çalışan Memnuniyeti Anketi’nin sonuçları açıklandı. SUBÜ’nün yönetsel yaklaşımının, sunulan hizmetlerin memnuniyet düzeyinin, kariyer planlama odaklarının, kurumsal aidiyetin ve ortak yürütülen hizmetlerden memnuniyet düzeyinin değerlendirildiği ankete katılan personellerin yüzde 72’si erkek, yüzde 28’i kadınlardan oluştu. Katılımcıların yüzde 68’i akademik personel, yüzde 21’i idari personel, yüzde 11’i ise sürekli işçiler oldu. Söz konusu katılımcıların yüzde 66’sı iki yıldan fazladır üniversitede görev yaparken; 1-2 yıl arası görev yapan personellerin oranı yüzde 20, 1 yıldan daha az süredir görev yapan personelin oranı ise yüzde 14 olarak belirlendi. Anket sonuçları üniversite personellerinin memnuniyet düzeyinin oldukça yüksek olduğunu, SUBÜ çalışanı olmaktan memnun olduklarını, üniversitenin vizyonu ile bireysel vizyonlarının örtüşmesinden dolayı güçlü bir kurumsal aidiyete sahip olduklarını ortaya koydu. Başarılarının yöneticiler tarafından takdir edildiğini belirten katılımcılar, meslek yaşamlarının geri kalanını SUBÜ’de sürdürmekten mutlu olacaklarını ifade etti.