YÖKAK İzleme Takımı, ‘İzleme Programı’ kapsamında 2 yıl içerisinde yapılan iyileştirmeleri ve atılan adımları incelemek amacıyla SUBÜ’ye bir saha ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, İzleme Takımı’ndan gelen olumlu geri dönüşlere atıfta bulunarak tam akreditasyon yolunda ilerlediklerini söyledi.

Üniversitemize, Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun (YÖKAK) görevlendirdiği İzleme Takımı tarafından ‘İzleme Programı’ kapsamında bir saha ziyareti gerçekleştirildi. İzleme Takımı Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Kalite Komisyonu üyeleri, Senato üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerle ayrı ayrı görüşmeler yaptı. Karşılıklı görüşmelerle SUBÜ’de kalite süreçleri için yapılanlar ve yapılacaklar hakkında istişarelerde bulunuldu.

İlgili haberin detaylarına ulaşmak için buraya tıklayınız.