Ana içeriğe atla

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde (SUBÜ), sıfırdan oluşturulan Kurumsal Zekâ ve Bilgi Yönetim Sistemi’nin tanıtımının yapıldığı ‘Üniversitemizin Dijital Dönüşümü ve Yeni Sistem’ başlıklı bir program düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, dijital dönüşümün genel hatlarına ilişkin bilgiler paylaştı. İletişim Koordinatörü Öğretim Görevlisi Halid Özgür, ‘İletişim ve Kurumsal Dönüşüm’ başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Programın öğleden önceki son oturumunda dijital dönüşüm çözüm ortağı 5M Yönetim Danışmanlığı ve Bilgi Teknolojileri’nden Dr. Mehmet Ali Karaköse, ‘Kurumsal Zekâ ve Kurumsal Performans Yönetimi’ başlıklı sunumunu yaptı ve katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı. Programın son oturumunda ise Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’ndan Öğretim Görevlisi Kadir Ucun, ‘Bilgi Yönetim Sistemi’ başlıklı sunumda Öğrenci Bilgi Sistemi, Akademisyen Bilgi Sistemi ve İdari Personel Bilgi Sistemine ilişkin bilgiler paylaştı. Programa üniversite yöneticileri ile birlikte akademik ve idari personeller katıldı.

Haberin detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.