Üniversitemiz Daire Başkanları ve kalite temsilcilerin katılım sağladığı eğitim ile süreçlerin dijital ortamda yönetilmesine imkân tanıyan Kurumsal Performans Yönetim Sistemi “Süreç Modülü” uygulamalı olarak tanıtıldı.

Gerçekleştirilen eğitim ile SUBÜ’nün kurumsal performans yönetimini tek bir çatı altında topladığı Kalite Güvence Sistemi, idari birimlerin yöneticileri ve kalite temsilcilerine tanıtılarak kullanıcı simülasyonları gerçekleştirildi. 5M Yönetim Danışmanlığı & Bilgi Teknolojileri Birim Yöneticisi Ömer Faruk Özdemir, Kurumsal Performans Yönetim Sistemi içerisinde üniversitenin stratejik plan göstergelerinin yanı sıra süreç yönetimi kapsamında belirlediği göstergelerinin de izlenebileceğini, karar destek odaklı çıktılar üretilebileceğini ve böylelikle sürekli iyileştirme kültürünün kurumun tamamına yayılacağını vurguladı. Tek oturum süren eğitimde SUBÜ’nün performans göstergelerinin takibi, iyileştirmesi ve raporlanması için kurgulanan sistem uygulamalı bir şekilde tanıtıldı. Eğitim, soru/cevap bölümü ile sona erdi.

Resimler