Üniversitemiz, Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri’nde  ‘Üniversite’ kategorisinde ‘Teknoİnovasyon: Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü ile Üreten Nesiller ve Milli Teknoloji’ ödüle layık görüldü.

Üniversitemiz, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Ankara Şubesi’nin düzenlediği 24’üncü Kamu Kalite Sempozyumu’nda sunduğu, ‘Teknoİnovasyon: Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü ile Üreten Nesiller ve Milli Teknoloji’ başlıklı projesi ile ‘İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülü’ için yarıştı. Teknoloji Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ali Furkan Kamanlı yaptığı sunumda Türkiye’de bir ilk olarak kurulan koordinatörlüğü ve faaliyetlerini anlattı. Proje, jüri üyelerinin oylarıyla ‘Üniversite’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay alırken, Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğretim Üyesi Selcen Vodinalı da takdim töreninde yer aldı. Üniversitemiz daha önce de ‘Mesleki Eğitimde +1 Uygulamalı Eğitim Modeli’nin Nitelikli İstihdama ve Üretime Katkısı’ isimli projesiyle aynı ödüle layık görülmüştü.

İlgili haberin detaylarına ulaşmak için buraya tıklayınız.