19.03.2021 Tarihinde Genel Sekreterlik tarafından gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Kalite Koordinatörü Öğr.Gör. Selcen Vodinalı tarafından üniversitemiz kalite çalışmaları hakkında bilgiler verildi. 2020 Yılı Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlığında olan üniversitemiz idari birimlerinin sorumluluğunda olan kısımlar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Genel Sekreterimiz Dr. Öğretim Üyesi Gökhan ERGEN kurum içi değerlendirmelerin bir öğrenme süreci olduğunu, yapılacak iyileştirmelere yön verdiğine değinerek konu özelinde idari birimlerimizin kurum içi değerlendirme raporuna yapacağı katkılara dikkat çekti. 2021 yılında YÖKAK tarafından Kurumsal Dış Değerlendirmeye tabi olan üniversitemizin geçireceği süreçlerin kurumsal öğrenme ve gelişime olan katkılarından bahsederek kalite çalışmalarının önemini vurguladı.

Resimler