SUBÜ’de 18 Eylül’de gerçekleştirilecek YÖKAK İzleme Programı öncesi Kalite Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, hedeflerinin izleme sonrasını izleyen süreçlerde kurumsal akreditasyon olduğunu ifade etti.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde (SUBÜ) Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun (YÖKAK) İzleme Programı öncesinde Kalite Komisyonu Toplantısı gerçekleştirdi. Üniversite lokalindeki toplantıya Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen ve Kalite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Selcen Vodinalı ile komisyon üyeleri katıldı. SUBÜ’nün son iki yılda ilerleme kaydettiği noktalar ve iyileştirmeye açık alanlar üzerinde neler yapıldığının görüşüldüğü toplantıda 18 Eylül’de yapılacak YÖKAK İzleme Programı için değerlendirmelerde bulunuldu.

İlgili haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.