Üniversitemiz Kalite Güvencesi Süreçleri kapsamında ‘İç Tetkikçi’ olarak görev alan personeller değerlendirme toplantısında buluştu. Toplantı sonunda personellere teşekkür belgesi takdim edildi.

Üniversitemiz Kalite Güvencesi Süreçleri kapsamında ‘İç Tetkikçi’ olarak görev alan personeller, değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Üniversite lokalinde düzenlenen programa; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ile Prof. Dr. Oğuz Türkay, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen, Genel Sekreter Yardımcıları Süleyman Avcı ve Hakan Kocaman, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selcen Vodinalı ve iç tetkikçi olarak görev alan akademik ve idari personeller katıldı. Toplantının sonunda sürece katkıları nedeniyle iç tetkikçilere teşekkür belgesi takdim edildi.

İlgili haberin detaylarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Resimler