Yükseköğretim Kalite Kurulu’ndan ‘Kurumsal Akreditasyon Belgesi’ almaya hak kazanan 50 civarında üniversiteden biri olan Bursa Teknik Üniversitesi bu yöndeki çalışmalarına devam ederken SUBÜ Kalite Koordinatörlüğü ile  “Akran Değerlendirmesi ” gerçekleştirdi. BTÜ ev sahipliğinde yapılan toplantıya; BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Prof. Dr. Sinan Uyanık, Prof. Dr. Beyhan Bayhan, BTÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aytaç Yıldız, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Taşdemir ve Öğr. Gör. Seçil Kulaç, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selcen Vodinalı, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Furkan Korkmaz, Fevzettin Aydın katıldı.

İlgili haberin detaylarına ulaşmak için buraya tıklayınız.