Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Üniversitemiz işbirliği ile hayata geçirilecek “2030 Sakarya Stratejik Planı” projesinde Üniversitemizden Kent Stratejik Planlama Üst Kurulu Üyesi Rektör Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, Kent Stratejik Planlama Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Naci ÇAĞLAR Kent Stratejik Planlama Uzman Ekibinde Geyve MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nermin AKYEL yer almaktadır.

20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen kent stratejik planlama çalıştayında Ali Fuat Paşa Tarım bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki DEMİR, Ticaret ve Sanayi Komisyonu üyesi Sakarya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan ESEN, SUBÜ Stratejik Planlama Ekibi Üyesi Arş. Gör. Dr. Mücahit SOYASLAN, Turizm Fakültesi Kalite Elçisi GÜLÇİN ÖZBAY, Turizm MYO Kalite Elçisi Erkan TÜRKSEVEN ve Öğretim Görevlisi Mehmet Alper CANTİMER yer almıştır.

Images